Δήλωση περί απορρήτου

Η εταιρία σέβεται το ιδιωτικό απόρρητο

Η εταιρία και οι θυγατρικές της σέβονται το ιδιωτικό σας απόρρητο. Η παρούσα Δήλωση περί απορρήτου σας ενημερώνει σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζουμε για την προστασία του απορρήτου και για τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας για τον τρόπο συλλογής των πληροφοριών σχετικά με εσάς και την online δραστηριότητά σας και για τον τρόπο χρήσης τους.

Η εταιρία συμμορφώνεται με το πλαίσιο σχετικά με τη συλλογή, χρήση και διατήρηση προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Οι κανόνες μας διασφαλίζουν την κατάλληλη προστασία των προσωπικών δεδομένων σας κατά την επεξεργασία τους από εμάς και τους συνεργάτες μας.

 

1. Αντικείμενο της παρούσας δήλωσης περί απορρήτου

 Η παρούσα δήλωση περί απορρήτου ισχύει για όλες τις τοποθεσίες Web, τους τομείς, τις υπηρεσίες, τις εφαρμογές και τα προϊόντα που ανήκουν στην ΗΡ και στις θυγατρικές εταιρείες αποκλειστικής της ιδιοκτησίας ("τοποθεσίες ή υπηρεσίες ΗΡ"), με την εξαίρεση ότι μια πολιτική ή δήλωση περί απορρήτου που αφορά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, προϊόν ή υπηρεσία της ΗΡ ενδέχεται να υπερισχύει έναντι της παρούσας δήλωσης περί απορρήτου ή να λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς αυτήν.

Συνδέσεις σε τοποθεσίες Web που δεν ανήκουν στην εταιρία

Οι τοποθεσίες ή υπηρεσίες της ΗΡ ενδέχεται να παρέχουν συνδέσεις προς εφαρμογές, προϊόντα, υπηρεσίες ή τοποθεσίες Web τρίτων για δική σας εξυπηρέτηση και πληροφόρηση. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτές τις συνδέσεις, δεν θα βρίσκεστε πλέον στην τοποθεσία Web της εταιρίας. Η εταιρία δεν ελέγχει αυτές τις τοποθεσίες τρίτων ή τις πρακτικές τους περί απορρήτου, οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν από τις πρακτικές της εταιρίας. Δεν υποστηρίζουμε και δεν παρέχουμε καμία διαβεβαίωση σε ό,τι αφορά τις τοποθεσίες τρίτων. Τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να γνωστοποιήσετε ή που συλλέγονται από αυτά τα τρίτα μέρη δεν καλύπτονται από τη δήλωση περί απορρήτου της εταιρίας. Συνιστούμε να διαβάζετε την πολιτική περί απορρήτου κάθε τοποθεσίας με την οποία αλληλεπιδράτε, πριν επιτρέψετε τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών.

Ενδέχεται επίσης να παρέχουμε δυνατότητες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε πληροφορίες στα κοινωνικά σας δίκτυα και να αλληλεπιδράτε με την εταιρία σε διάφορες τοποθεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η χρήση αυτών των δυνατοτήτων ενδέχεται να οδηγήσει στη συλλογή ή την κοινή χρήση πληροφοριών σχετικά με εσάς, ανάλογα με τη δυνατότητα. Σας συνιστούμε να ελέγχετε τις πολιτικές και τις ρυθμίσεις απορρήτου στις τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες αλληλεπιδράτε, ώστε να είστε βέβαιοι ότι κατανοείτε ποιες πληροφορίες ενδέχεται να συλλεχθούν, να χρησιμοποιηθούν και να γνωστοποιηθούν από αυτές τις τοποθεσίες.

 

2. Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Η εταιρία συλλέγει, εξάγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες προκειμένου να σας εξυπηρετεί καλύτερα και να εξατομικεύει την εμπειρία και την αλληλεπίδρασή σας με την εταιρεία. Αυτή η συλλογή γίνεται κατόπιν κατάλληλης ειδοποίησης και εξασφάλισης της δικής σας συναίνεσης και με τις απαραίτητες διαδικασίες των αρχών προστασίας δεδομένων, όπου απαιτείται.

Η εταιρία ενδέχεται να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από εσάς για την ολοκλήρωση διαφόρων συναλλαγών, όπως:

 • παραγγελίες προϊόντων ή υπηρεσιών, ενεργοποιήσεις και εγγραφές
 • δημιουργία προφίλ και επαλήθευση χρήστη
 • αιτήματα για πληροφορίες
 • συνδρομές σε υπηρεσίες μάρκετινγκ ή υποστήριξης
 • συμμετοχές σε διαγωνισμούς ή έρευνες
 • αιτήσεις άμεσης πίστωσης
 • αιτήσεις πρόσληψης

Στους τύπους προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε ενδέχεται να περιλαμβάνονται:

 • στοιχεία επικοινωνίας, όπως το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
 • οικονομικά στοιχεία, όπως ο αριθμός της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή άλλες πληροφορίες τιμολόγησης
 • αριθμός ταυτότητας που εκδίδεται από το κράτος
 • άλλες μοναδικές πληροφορίες, όπως αναγνωριστικά χρήστη και κωδικοί πρόσβασης, προτιμήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες, προτιμήσεις επικοινωνίας, εκπαιδευτικό και εργασιακό υπόβαθρο και δεδομένα σχετικά με το ενδιαφέρον σας για απασχόληση
 • σε μερικές περιπτώσεις, ενδέχεται να παρέχονται στην εταιρία τα εταιρικά στοιχεία επικοινωνίας σας από μια καθορισμένη οντότητα εντός της επιχείρησής ή της εταιρείας σας (όπως ένα μέλος του τμήματος IT)

 

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο πρόγραμμα πληροφόρησης φίλων ή παρόμοιο πρόγραμμα που βρίσκεται στην τοποθεσία μας, θα σας ζητήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φίλου σας, τα στοιχεία του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον αριθμό τηλεφώνου του ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας για να αποστείλουμε στο φίλο σας μια πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Εάν δημοσιεύετε, σχολιάζετε, εκφράζετε ενδιαφέρον ή παράπονα ή μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, σε οποιοδήποτε δημόσιο φόρουμ σε μια τοποθεσία της εταιρία, κοινωνικό δίκτυο, ιστολόγιο ή άλλο φόρουμ τέτοιου είδους, πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία υποβάλλετε ενδέχεται να αναγνωστεί, θεαθεί, συλλεχθεί ή χρησιμοποιηθεί από άλλους χρήστες αυτών των φόρουμ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μαζί σας, την αποστολή μηνυμάτων ή για σκοπούς που δεν ελέγχονται ούτε από εσάς ούτε από την εταιρία. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τις προσωπικές πληροφορίες που επιλέγετε να υποβάλλετε σε τέτοια φόρουμ.

 

Εκτός από τις πληροφορίες που παρέχετε, η εταιρία ενδέχεται επίσης να συλλέξει πληροφορίες κατά την επίσκεψή σας σε μια τοποθεσία Web της εταιρίας, σε μια εφαρμογή που παρέχεται μέσω Web ή σε μια τοποθεσία Web που "υποστηρίζεται από" άλλη εταιρεία εκ μέρους της εταιρίας, μέσω των εργαλείων αυτόματης συλλογής δεδομένων, που περιλαμβάνουν προειδοποιητικά σήματα Web, cookie και ενσωματωμένες συνδέσεις Web. Αυτά τα εργαλεία συλλέγουν συγκεκριμένες πληροφορίες κίνησης που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε σε μια τοποθεσία Web, όπως τον τύπο και τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, τους χρόνους πρόσβασης και τη διεύθυνση της τοποθεσίας Web από όπου μεταβήκατε. Ενδέχεται να συλλέξουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP), το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής σας, τη συμπεριφορά μεταβίβασής σας μέσω συνδέσεων (δηλαδή, τις σελίδες που βλέπετε, τις συνδέσεις που ακολουθείτε και άλλες ενέργειες που κάνετε σε σχέση με τις τοποθεσίες Web της εταιρία ή τις υποστηριζόμενες τοποθεσίες Web), καθώς και πληροφορίες προϊόντων. Η εταιρία ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσει ορισμένα από τα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων για συγκεκριμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δελτία επικοινωνίας που αποστέλλει και επομένως ενδέχεται να συλλέξει πληροφορίες χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία όταν ανοίγετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάνετε κλικ σε σύνδεση που περιέχεται σε αυτό. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την ενότητα Πώς η εταιρία χρησιμοποιεί τα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων.

 

Η εταιρία συλλέγει επίσης πληροφορίες από πηγές που είναι διαθέσιμες δημοσίως ή στο εμπόριο και θεωρούνται αξιόπιστες. Οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και δημογραφικά δεδομένα/δεδομένα προφίλ. Οι πληροφορίες που συλλέγει η εταιρία από τις δημόσιες ή εμπορικές πηγές της ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν μαζί με τις πληροφορίες που συλλέγει όταν επισκέπτεστε τις τοποθεσίες της στο Web. Για παράδειγμα, η εταιρία ενδέχεται να συγκρίνει τις γεωγραφικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν από εμπορικές πηγές με τη διεύθυνση IP που συνέλεξαν τα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων για να βρεθεί η γεωγραφική σας περιοχή.

 

3. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την εταιρία τη βοηθούν να κατανοήσει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας και να σας προσφέρει μια συνεπή και εξατομικευμένη εμπειρία. Για παράδειγμα, η εταιρία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας για τους εξής σκοπούς:

 

 • για να σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση μιας συναλλαγής ή παραγγελίας
 • για να αποτρέψει και να εντοπίσει απειλές για την ασφάλεια, απάτες ή άλλη κακόβουλη δραστηριότητα
 • για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες
 • για να παρέχει και να βελτιώσει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης
 • για να σας ενημερώσει σχετικά με νέες υπηρεσίες και οφέλη
 • για να παρέχει εξατομικευμένες προσφορές προώθησης
 • για να επιλέξει το περιεχόμενο που θα σας αποστείλει
 • για να εξατομικεύσει ορισμένες τοποθεσίες της στο Web
 • για τον υπολογισμό της απόδοσης πρωτοβουλιών μάρκετινγκ, διαφημίσεων και τοποθεσιών Web που "υποστηρίζονται από" άλλη εταιρεία εκ μέρους της εταιρία
 • για να σας δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς και έρευνες
 • για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες της

Οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιούνται μόνο για την επεξεργασία πληρωμών και την πρόληψη απάτης. Οι πληροφορίες μισθού, αριθμού ταυτότητας που εκδίδεται από το κράτος και άλλες ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες δεν χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό από τους παρόχους οικονομικών υπηρεσιών ή την εταιρία και δεν θα διατηρηθούν περισσότερο από όσο χρειάζεται για τη παροχή των υπηρεσιών, εκτός εάν ζητήσετε εσείς να διατηρήσουμε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας για μελλοντικές αγορές.

 

4. Σε ποιους κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας

Η εταιρία δεν θα προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή μίσθωση των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους, με εξαίρεση των όσων περιγράφονται στην παρούσα δήλωση. Η εταιρία μοιράζεται τις προσωπικές πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους:

Η εταιρία διατηρεί σχέσεις με παρόχους υπηρεσιών και προμηθευτές για τη διάθεση ολοκληρωμένων προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων στους πελάτες της και για να την επικουρούν σε πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Σε αυτούς τους παρόχους και προμηθευτές περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, εταιρείες επεξεργασίας πιστωτικών καρτών, πάροχοι υποστήριξης πελατών και βοήθειας σε πραγματικό χρόνο, πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μάρκετινγκ, εταιρίες επεξεργασίας αυτοματοποιημένων δεδομένων, καθώς και πράκτορες αποστολών. Οι προμηθευτές και οι πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται με συμβόλαιο να προστατεύουν την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των πληροφοριών που λαμβάνουν εκ μέρους της εταιρίας και δεν επιτρέπεται να τις χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρουν για λογαριασμό της εταιρίας.

Ανά διαστήματα, η εταιρία συμμετέχει σε πρωτοβουλίες μάρκετινγκ μαζί με άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών Web που "υποστηρίζονται από" άλλη εταιρεία εκ μέρους της εταιρίας. Ως μέρος αυτών των πρωτοβουλιών, ορισμένες υπηρεσίες της εταιρίας και δελτία μάρκετινγκ ενδέχεται να αποδίδονται την ίδια στιγμή με αυτά από άλλες εταιρείες. Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες και τα δελτία επικοινωνίας σάς προσφέρουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες τόσο με την εταιρία όσο και με τις άλλες εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτές τις πρωτοβουλίες. Για παράδειγμα, ενδέχεται να λάβετε δελτία μάρκετινγκ από την εταιρία και από άλλες εταιρείες ή να έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε online για προϊόντα λογισμικού από πολλές εταιρείες. Εάν επιλέξετε να παράσχετε προσωπικές πληροφορίες μόνο στην εταιρία, η εταιρία δεν θα κάνει κοινή χρήση αυτών των πληροφοριών με άλλες εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μάρκετινγκ. Εάν επιλέξετε να παράσχετε προσωπικές πληροφορίες στις άλλες εταιρείες, η διαχείριση αυτών των προσωπικών πληροφοριών θα γίνει σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου αυτών των εταιρειών, η οποία ενδέχεται να διαφέρει από τις πολιτικές και πρακτικές της εταιρία.

 

Η εταιρία ενδέχεται να μεταφέρει τις προσωπικές πληροφορίες σας σε άλλες επιχειρηματικές οντότητες που ανήκουν στην. Κατά την επίσκεψη τοποθεσιών Web της εταιρίας, πραγματοποιώντας εγγραφή για λογαριασμό ή υπηρεσία ή παρέχοντας προσωπικές πληροφορίες στην εταιρία με άλλο τρόπο, συναινείτε στη μεταφορά των προσωπικών σας πληροφοριών στο δίκτυο οντοτήτων της εταιρία.

Με εξαίρεση των όσων περιγράφονται σε αυτή τη δήλωση, η εταιρία δεν θα κάνει κοινή χρήση των προσωπικών πληροφοριών που της παρέχετε με τρίτα μέρη εκτός της εταιρία χωρίς την άδειά σας, εκτός εάν αυτό είναι απαραίτητο:

(i)                  για να απαντήσει σε αιτήματα για πληροφορίες από δεόντως εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους αστυνομικών και κυβερνητικών αρχών

(ii)                 για λόγους συμμόρφωσης με νόμο, κανονισμό, κλήτευση ή δικαστική απόφαση

(iii)               για να διερευνήσει και να αποτρέψει απειλές για την ασφάλεια, απάτη ή άλλη κακόβουλη δραστηριότητα

(iv)              για να επιβάλλει/προστατεύσει τα δικαιώματα και τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρία ή των θυγατρικών της ή

(v)                για να προστατεύσει τα δικαιώματα ή την προσωπική ασφάλεια της εταιρία, των εργαζομένων μας και τρίτων που βρίσκονται ή χρησιμοποιούν τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρία όταν επιτρέπεται και σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ενδέχεται να προκύψουν περιστάσεις στις οποίες, είτε για στρατηγικούς, είτε για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς, η εταιρία θα αποφασίσει να πωλήσει, αγοράσει, συγχωνεύσει ή αναδιοργανώσει τις επιχειρήσεις της. Μια τέτοια συναλλαγή ενδέχεται να περιλαμβάνει τη γνωστοποίηση προσωπικών πληροφοριών σε ενδεχόμενους ή πραγματικούς αγοραστές ή τη λήψη τους από πωλητές. Αποτελεί πρακτική της εταιρία να επιδιώξει την κατάλληλη προστασία πληροφοριών σε αυτού του είδους τις συναλλαγές.

 

5. Ιδιωτικό απόρρητο για τα παιδιά

Η εταιρία δεν συλλέγει εν γνώσει της πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών και οι τοποθεσίες Web της δεν αποσκοπούν στην προσέλκυση παιδιών κάτω από αυτές τις ηλικίες. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και κηδεμόνες να λάβουν ενεργό ρόλο στον έλεγχο των ενεργειών και των ενδιαφερόντων των παιδιών τους στο διαδίκτυο και στο κινητό τους τηλέφωνο.

 

6. Επιλογές και καθορισμός προτιμήσεων σχετικά με το ιδιωτικό απόρρητο

Η εταιρία σας δίνει την επιλογή να λαμβάνετε μια ποικιλία πληροφοριών που συμπληρώνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ως χρήστης ώστε να λαμβάνετε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε δελτία επικοινωνίας γενικού περιεχομένου από την εταιρία. Σας δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής σχετικά με την αποστολή των δελτίων επικοινωνίας γενικού περιεχομένου της εταιρία μέσω κανονικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή φορητής συσκευής.

Μπορείτε να εκτελέσετε ή να αλλάξετε τις επιλογές σας σχετικά με τη λήψη είτε της συνδρομής, είτε δελτίων επικοινωνίας γενικού περιεχομένου στο σημείο συλλογής δεδομένων ή χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους που παρατίθενται στις ακόλουθες ενότητες. Αυτή η επιλογή δεν ισχύει για τα δελτία επικοινωνίας με πρωταρχικό σκοπό τη διαχείριση της ολοκλήρωσης των παραγγελιών, συμβολαίων, υποστήριξης, προειδοποιήσεων ασφάλειας προϊόντων, ενημερώσεων προγραμμάτων οδήγησης ή άλλων ειδοποιήσεων διαχείρισης και συναλλαγών, καθώς ο πρωταρχικός σκοπός αυτών των δελτίων επικοινωνίας από τη φύση τους δεν είναι η εμπορική προώθηση.

 

Δελτία επικοινωνίας

Στα δελτία επικοινωνίας περιλαμβάνονται ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες ή/και υποστήριξη, ενημερώσεις λογισμικού, ειδικές προσφορές ή προσκλήσεις για συμμετοχή σε έρευνες αγοράς κ.λπ., που μπορείτε να ζητήσετε ρητά ή να συναινέσετε για τη λήψη τους.

Αφού ζητήσετε τέτοια δελτία επικοινωνίας, μπορείτε να επιλέξετε να μην τα λαμβάνετε πλέον χρησιμοποιώντας μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Επιλέξτε τη σύνδεση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου "unsubscribe" (κατάργηση εγγραφής) ή ακολουθήστε τις οδηγίες για τη διακοπή υπηρεσίας που περιλαμβάνονται σε κάθε μήνυμα επικοινωνίας που αφορά στην εγγραφή σας.
 • Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από μηνύματα που παραδίδονται σε φορητές συσκευές, απαντήστε στο μήνυμα με τις λέξεις "STOP" (Διακοπή) ή "END" (Λήξη).
 • Επιστρέψτε στις τοποθεσίες Web όπου καταχωρίσατε αρχικά τις προτιμήσεις σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για τη διακοπή υπηρεσιών.
 • Γράψτε στο εταιρία Privacy Office. Φροντίστε να παρέχετε το όνομα, τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας και συγκεκριμένες σχετικές πληροφορίες για τις εγγραφές εταιρία που δεν θέλετε να λαμβάνετε πλέον.

Έχετε υπόψη ότι όταν διαγράψετε τη λήψη ορισμένων δελτίων επικοινωνίας μετά από εγγραφή, αυτό ενδέχεται να επηρεάσει τις υπηρεσίες που έχετε επιλέξει να λαμβάνετε από την εταιρία για τις οποίες η αποδοχή λήψης δελτίων επικοινωνίας αποτελεί προϋπόθεση για τη λήψη αυτής της υπηρεσίας.

 

 

7. Πρόσβαση στις πληροφορίες σας και ακρίβεια των στοιχείων

Η εταιρία καταβάλλει προσπάθειες για την ακρίβεια καταγραφής των προσωπικών σας πληροφοριών. Για τη διατήρηση της ακρίβειας των δεδομένων σας, εφαρμόζουμε τεχνολογικές λύσεις, διαδικασίες διαχείρισης και συγκεκριμένη πολιτική. H εταιρία παρέχει στα άτομα λογική πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που έχουν παράσχει στην εταιρεία και τη λογική δυνατότητα να τις ελέγχουν και να τις διορθώνουν ή να ζητήσουν ανωνυμία, αποκλεισμό ή διαγραφή, αναλόγως του τι εφαρμόζεται.

Για να προστατεύσουμε το απόρρητο και την ασφάλεια, θα χρησιμοποιούμε επίσης εύλογα μέσα για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας, όπως είναι η χρήση κωδικού πρόσβασης και αναγνωριστικού χρήστη πριν σας παραχωρήσουμε πρόσβαση στα δεδομένα σας. Για να δείτε και να αλλάξετε τις προσωπικές πληροφορίες που παρείχατε απευθείας στην εταιρία, μπορείτε να επιστρέψετε στην ιστοσελίδα όπου υποβάλατε αρχικά τα δεδομένα και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν σε αυτή την ιστοσελίδα.

 

8. Ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών

Η εταιρία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή γνωστοποίησης, για τη διατήρηση της ακρίβειας των δεδομένων και την εξασφάλιση της κατάλληλης χρήσης των πληροφοριών, η εταιρία λαμβάνει εύλογα και κατάλληλα φυσικά, τεχνικά και διαχειριστικά μέτρα για την προστασία των πληροφοριών που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε. Η εταιρία διατηρεί τα δεδομένα μόνο όσο είναι απαραίτητο ή όσο επιτρέπεται από την τοπική νομοθεσία και εφόσον υπάρχει νόμιμος επιχειρηματικός σκοπός.

Κατά τη συλλογή ή μεταφορά ευαίσθητων πληροφοριών, όπως είναι τα στοιχεία πιστωτικών καρτών, χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες και διαδικασίες πρόσθετης ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή γνωστοποίηση. Οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε αποθηκεύονται σε συστήματα υπολογιστών που βρίσκονται σε ελεγχόμενες εγκαταστάσεις με περιορισμένη πρόσβαση. Όταν μεταδίδουμε ιδιαίτερα εμπιστευτικές πληροφορίες (όπως έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας ή έναν κωδικό πρόσβασης) μέσω του Internet, τις προστατεύουμε χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση, όπως το πρωτόκολλο Secure Socket Layer (SSL).

 

Οι αριθμοί πιστωτικών καρτών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επεξεργασία πληρωμών και όχι για άλλους σκοπούς. Στα πλαίσια της επεξεργασίας πληρωμών σε πραγματικό χρόνο, η εταιρία χρησιμοποιεί υπηρεσίες διαχείρισης για την αντιμετώπιση της απάτης. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχει στην εταιρία ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για την προφύλαξη έναντι της απάτης κατά τη χρήση πιστωτικών καρτών και για την προστασία των οικονομικών δεδομένων σας.

 

9. Αλλαγές στην παρούσα δήλωση

Εάν τροποποιήσουμε τη δήλωση περί απορρήτου, θα κοινοποιήσουμε την αναθεωρημένη δήλωση εδώ, με ενημερωμένη ημερομηνία αναθεώρησης. Σε περίπτωση σημαντικών αλλαγών στη δήλωσή μας που πρακτικά διαφοροποιούν τις πρακτικές μας περί απορρήτου, ενδέχεται επίσης να σας ενημερώσουμε με άλλα μέσα, όπως π.χ. αποστέλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δημοσιεύοντας την ειδοποίηση στην εταιρική μας τοποθεσία Web ή/και σε σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πριν εφαρμοστούν οι αλλαγές.

 

10. Επικοινωνία

Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς. Εάν έχετε σχόλια ή ερωτήσεις σχετικά με τη δήλωση περί απορρήτου, στείλτε τις στο εταιρία privacy @ hermes.gr ή γράψτε μας στην παρακάτω διεύθυνση: Παλαιών Πατρών Γερμανού 6, 546 22 Θεσσαλονίκη 

 

Πώς η εταιρία χρησιμοποιεί τα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων

Οι παρακάτω ενότητες παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες για εργαλεία τεχνολογίας Web που χρησιμοποιούνται συχνά.

Cookies

Το "cookie" είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που μεταφέρεται από μια τοποθεσία Web στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Η εταιρία ή οι πάροχοι υπηρεσιών της στέλνουν cookie όταν περιηγείστε στην τοποθεσία μας ή σε τοποθεσίες όπου εμφανίζονται διαφημίσεις μας, κάνετε αγορές, ζητάτε ή εξατομικεύετε πληροφορίες ή εγγράφεστε σε συγκεκριμένες υπηρεσίες. Όταν αποδέχεστε τα cookie που χρησιμοποιούνται στην τοποθεσία μας, σε τοποθεσίες που "υποστηρίζονται από" άλλη εταιρεία εκ μέρους της εταιρία ή σε τοποθεσίες όπου εμφανίζονται διαφημίσεις μας, ενδέχεται να μας παρέχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες περιήγησης που έχετε, τις οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας. Τα cookie ταξινομούνται συνήθως είτε ως cookie "περιόδου λειτουργίας" είτε ως "μόνιμα" cookie.

    Τα cookie περιόδου λειτουργίας δεν παραμένουν στον υπολογιστή σας αφού κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης.

    Τα μόνιμα cookie παραμένουν στον υπολογιστή σας μέχρι να τα διαγράψετε ή να λήξουν. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης αποδέχονται αυτόματα τα cookie από προεπιλογή, αλλά συνήθως μπορείτε να αρνηθείτε τα cookie ή να τα αποδέχεστε επιλεκτικά προσαρμόζοντας τις προτιμήσεις στο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν απενεργοποιήσετε τα cookie, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες δυνατότητες στην τοποθεσία μας, οι οποίες δεν θα είναι διαθέσιμες σε εσάς και ορισμένες ιστοσελίδες ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά.

 

Προειδοποιητικά σήματα Web

Ορισμένες ιστοσελίδες της εταιρία.com και τρίτων, εφαρμογές και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μορφής HTML χρησιμοποιούν προειδοποιητικά σήματα Web μόνα τους ή σε συνδυασμό με cookie για τη μεταγλώττιση πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της τοποθεσίας Web και την αλληλεπίδραση με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και για τον υπολογισμό της απόδοσης στην hp.com, στις εφαρμογές και σε άλλες τοποθεσίες Web που "υποστηρίζονται από" άλλη εταιρεία εκ μέρους της εταιρία. Ένα προειδοποιητικό σήμα Web είναι μια ηλεκτρονική εικόνα, που ονομάζεται GIF ενός pixel (1x1) ή καθαρό GIF. Τα προειδοποιητικά σήματα Web μπορούν να αναγνωρίσουν συγκεκριμένους τύπους πληροφοριών στον υπολογιστή σας, όπως cookie, την ώρα και την ημερομηνία προβολής μιας σελίδας και μια περιγραφή της σελίδας στην οποία τοποθετείται το προειδοποιητικό σήμα Web. Ανάλογα με το περιεχόμενο, τα προειδοποιητικά σήματα Web ενδέχεται επίσης να αναφέρονται σε περιεχόμενο που βρίσκεται σε διακομιστή τρίτου και να χρησιμοποιούνται από τους παρόχους υπηρεσιών για να σας παρέχουν σχετικές διαφημίσεις.

Ενδέχεται να είστε σε θέση να απενεργοποιήσετε τα προειδοποιητικά σήματα Web σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν δεν κάνετε λήψη των εικόνων που περιέχονται στο μήνυμα που λαμβάνετε (αυτή η δυνατότητα ποικίλει ανάλογα με το λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται στον προσωπικό σας υπολογιστή). Ωστόσο, εάν το κάνετε αυτό ενδέχεται να μην απενεργοποιείται πάντα ένα προειδοποιητικό σήμα Web ή άλλα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξαιτίας συγκεκριμένων δυνατοτήτων του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, ανατρέξτε στις πληροφορίες που παρέχονται από το λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον πάροχο υπηρεσιών.

 

Εάν επιλέξετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ή ενημερωτικά δελτία από την εταιρία όπως καθορίζεται στην ενότητα Επιλογές και καθορισμός προτιμήσεων σχετικά με το ιδιωτικό απόρρητο, η εταιρία ενδέχεται να συλλέξει αυτόματα προσωπικές σας πληροφορίες. Για παράδειγμα, μέσω των προειδοποιητικών σημάτων Web και των εξατομικευμένων URL που είναι ενσωματωμένα σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τα ενημερωτικά δελτία, η εταιρία μπορεί να εντοπίσει εάν ανοίξατε αυτά τα μηνύματα και εάν κάνατε κλικ στις συνδέσεις που περιέχονται σε αυτά τα μηνύματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενσωματωμένες συνδέσεις Web, δείτε παρακάτω.

 

Ενσωματωμένες συνδέσεις Web

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρία, τα εικονίδια προώθησης που υπάρχουν προεγκατεστημένα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας συχνά χρησιμοποιούν συνδέσεις σχεδιασμένες να σας οδηγούν σε μια σχετική περιοχή στο Web, μετά από ανακατεύθυνση μέσω των διακομιστών της εταιρία. Το σύστημα ανακατεύθυνσης επιτρέπει στην εταιρία να αλλάξει τη διεύθυνση URL προορισμού αυτών των συνδέσεων, εάν απαιτείται, και να προσδιορίσει την αποτελεσματικότητα των πρωτοβουλιών μάρκετινγκ της εταιρείας.

Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τέτοιες συνδέσεις Web ενδέχεται επίσης να επιτρέπουν στην εταιρία να προσδιορίσει εάν κάνατε κλικ σε μια σύνδεση σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αυτές οι πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση ενδέχεται να συνδέονται με την ταυτότητά σας. Εάν δεν επιθυμείτε η εταιρία να συλλέγει πληροφορίες για τις συνδέσεις στις οποίες κάνετε κλικ, μπορείτε:

    να αλλάξετε την επιλογή σας για τον τρόπο λήψης δελτίων επικοινωνίας από την εταιρία (δηλ. να επιλέξετε μια έκδοση βάσει κειμένου του μηνύματος, όπου υπάρχει διαθέσιμη) ή να επιλέξετε να μην κάνετε κλικ στις συνδέσεις του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διαφημίσεις εταιρία και προσφορές σε τοποθεσίες Web τρίτων

Η εταιρία συνάπτει συμφωνίες με παρόχους υπηρεσιών για την τοποθέτηση διαφημίσεων σε τοποθεσίες Web που ανήκουν σε τρίτους. Επιπλέον, κάποιες τοποθεσίες Web ενδέχεται να "υποστηρίζονται από" πάροχο υπηρεσιών για να παρέχουν προσφορές της εταιρία εκ μέρους της εταιρία. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών ενδέχεται να αποστέλλουν cookie και να χρησιμοποιούν προειδοποιητικά σήματα Web σε αυτές τις τοποθεσίες Web τρίτων και στην hp.com. Τα cookie και τα προειδοποιητικά σήματα Web ενδέχεται να δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρία να συλλέγει πληροφορίες για τις σελίδες που είδατε και τις συνδέσεις στις οποίες κάνατε κλικ.

 

Πρόσθετες πληροφορίες για τις mobile συσκευές

Εκτός από τις πρακτικές συλλογής και χρήσης που περιγράφονται στην Online δήλωση περί απορρήτου της εταιρίας, οι πληροφορίες αυτές ισχύουν για τις mobile συσκευές και για το λογισμικό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτές. Η εταιρία συλλέγει και χρησιμοποιεί πληροφορίες αποκλειστικά για το τις mobile συσκευές moile με τους ακόλουθους τρόπους:

Δημιουργία λογαριασμού. Εάν δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για να λαμβάνετε υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω της mobile συσκευής σας, θα συλλέξουμε τα δεδομένα που αφορούν το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, προκειμένου να επεξεργαστούμε την εγγραφή σας και να σας παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες.

Υπηρεσίες συσκευής. Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω της mobile συσκευής σας, θα συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την παροχή των υπηρεσιών και με τον τρόπο που θα υποδείξετε. Για παράδειγμα:

Διαγνωστικοί έλεγχοι, αναλύσεις και ενημερώσεις συσκευής. Για τη βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, η mobile συσκευή σας περιλαμβάνει υπηρεσίες απομακρυσμένων διαγνωστικών ελέγχων, αναλύσεων και ενημέρωσης λογισμικού. Η mobile συσκευή σας συλλέγει τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή (όπως το σειριακό αριθμό, το μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής, τις διαγνωστικές πληροφορίες, τα αρχεία καταγραφής χρήσης και ανεπανόρθωτων σφαλμάτων, τις διαμορφώσεις εφαρμογών, κ.λπ.), που απαιτούνται για τον εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων και για την παροχή και βελτίωση των υπηρεσιών.

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά. Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς για τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας, συλλέγουμε αυτόματα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πληροφορίες σχετικά με τις επαφές, το ημερολόγιο, τις εργασίες, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων χρήστη για online λογαριασμούς, διαπιστευτηρίων και ρυθμίσεων λογαριασμών, σημειώσεων, μηνυμάτων κειμένου/MMS/IM και συζητήσεων, αρχείων καταγραφής τηλεφωνικών κλήσεων, σελιδοδεικτών Web και cookie, εγκατεστημένων εφαρμογών στον κατάλογο εφαρμογών, και προτιμήσεων, όπως οι προτιμήσεις υπηρεσίας τοποθεσίας, προκειμένου να είναι δυνατή η ανάκτηση αυτών των δεδομένων κατά την επαναφορά ή την αντικατάσταση της συσκευής. Για περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησης της λειτουργίας αυτής, ανατρέξτε στην ενότητα "Χρήση αντιγράφων ασφαλείας".

Υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας. Όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας, συλλέγουμε, μεταδίδουμε, διατηρούμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα τοποθεσίας και χρήσης (συμπεριλαμβανομένων των γεωγραφικών πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο και των πληροφοριών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υπολογιστεί κατά προσέγγιση η τοποθεσία σας), προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας και σχετικές υπηρεσίες και να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της συσκευής.

Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα μας παρέχετε ή όχι τις προσωπικές σας πληροφορίες. Εάν επιλέξετε να μην παρέχετε προσωπικά δεδομένα, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε ορισμένα προϊόντα mobile, υπηρεσίες, προσφορές ή επιλογές που εξαρτώνται από την παροχή προσωπικών δεδομένων.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση και πληροφόρηση, οι mobile συσκευές ενδέχεται να παρέχουν συνδέσεις προς τοποθεσίες Web τρίτων ή να περιλαμβάνουν εφαρμογές τρίτων. Η εταιρία δεν ελέγχει αυτές τις τοποθεσίες ή τις εφαρμογές τρίτων, ούτε και τις πρακτικές τους περί απορρήτου, οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν από τις πρακτικές της εταιρία. Δεν υποστηρίζουμε και δεν παρέχουμε καμία διαβεβαίωση σε ό,τι αφορά τις τοποθεσίες Web και τις εφαρμογές τρίτων. Τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να παρέχετε ή που συλλέγονται από αυτά τα τρίτα μέρη δεν καλύπτονται από την παρούσα δήλωση περί απορρήτου. Συνιστούμε να διαβάζετε την πολιτική περί απορρήτου κάθε εταιρείας με την οποία αλληλεπιδράτε, πριν επιτρέψετε τη συλλογή των προσωπικών σας πληροφοριών.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε ενδέχεται να διατεθούν στα επιχειρηματικά τμήματα και τις θυγατρικές μας. Χρησιμοποιώντας mobile συσκευές, τοποθεσίες Web της εταιρίας, πραγματοποιώντας εγγραφή για λογαριασμό ή υπηρεσία ή παρέχοντας προσωπικές πληροφορίες στην εταιρία με άλλο τρόπο, συναινείτε στη μεταφορά των προσωπικών σας πληροφοριών στο δίκτυο οντοτήτων της εταιρίας.

 

Ισχύει από Μάϊο 2013