Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τρεις τρόπους:

 

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της "Hellas Πληροφορική". Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό και εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα του Web Banking για την αποφυγή της ουράς στην τράπεζα.
Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο sales @ allhotels4u.com. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά ή μέσω fax στο: στο +30 2310 238862.


Τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών είναι:

Alpha bank: Αριθμός λογαριασμού:

Διεθνής αριθμός IΒΑΝ:

 

Εθνική Τράπεζα: Αριθμός λογαριασμού: 6
Διεθνής αριθμός IBAN:

 

Piraeus bank: Αριθμός λογαριασμού: 
Διεθνής αριθμός IBAN:

 

2. Πιστωτική κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa και MasterCard ή χρεωστική Visa Electron μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας μέσω του συστήματος πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς. Για να κάνετε την πληρωμή σας άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια πατήστε τον ειδικό σύνδεσμο για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της τράπεζας:

 

3. Πληρωμή μέσω PayPal
Αν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των χρημάτων μέσω κατάθεσης στον δικό μας λογαριασμό PayPal. Η ενημέρωση της εταιρείας μας γίνεται το επόμενο δευτερόλεπτο από την πληρωμή σας οπότε και μπορούμε άμεσα να προβούμε στην ολοκλήρωση της ενεργοποίησης των υπηρεσιών σας.
Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να ανοίξετε έναν δωρεάν ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα στο website του PayPal. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια πιστωτική κάρτα.
Τόσο η κατάθεση χρημάτων μέσω PayPal και η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι 100% ανέξοδη και δεν σας επιβαρύνει με έξοδα.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή αμφιβολία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Για περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μπορείτε να δείτε την σχετική σελίδα "Όροι Χρήσης".