«Κάπελα»: Δημιουργική ελληνική κουζίνα

2014-06-28 11:03:30
«Κάπελα»: Δημιουργική ελληνική κουζίνα
  • Google+
  • Blogger
  • Youtube
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Instagram
  • WhatsApp
  • Viber
  • E-mail
  • Print

Με όνομα παρμένο από την παράδοση των παλιών εστιατορίων, το εστιατόριο «Κάπελα» λειτουργεί από το 2007 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντάς σας πιάτα από τη νέα δημιουργική ελληνική κουζίνα. Το «Κάπελα» προσφέρει μοναδικά πιάτα με φρέσκα και διαλεχτά υλικά. Σε ένα ωραίο και περιποιημένο περιβάλλον θα απολαύστε γευστικά και καλοσερβιρισμένα πιάτα.

Από το menu, για ορεκτικό, ξεχωρίζει το ρολό μελιτζάνας (με χαλούμι, ντομάτα και δυόσμο), και τα σπαράγγια τυλιχτά με προσούτο και ζεστή παρμεζάνα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, από τις οποίες ξεχωρίζουν τα ψητά κολοκυθάκια με ρόκα, μαρούλι, ανθότυρο και σάλτσα λεμονιού, αλλά και η πρωτότυπη «Τραγανή» με iceberg, φινόκιο, σικορέ, με σος μέντας. Για κύριο πιάτο, εκτός από την πλούσια ποικιλία φαγητών της ώρας, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το μοσχαράκι μαγειρευτό με μαύρη μπύρα και λαχανικά σερβιρισμένο με ταλιατέλλες, ή το Χοιρινό φιλέτο με κάστανα και σος Βισάντο.

Οι φίλοι του ψαριού θα βρουν σολομό σχάρας με λαχανικά εποχής αλλά και ψάρια εποχής όπως ξιφία στη σχάρα. Εκεί που το εστιατόριο πρωτοτυπεί είναι το καθημερινό μενού, με πιάτα μαγειρευτού σπιτικού φαγητού σε πολύ προσιτές τιμές για καθημερινό γεύμα.

Ζητήστε για επιδόρπιο ένα μιλφέιγ λευκής σοκολάτας ή μια μούς λάιμ. Συνοδέψτε το φαγητό σας με γευστικά κρασιά από μια πλούσια λίστα ελληνικών ετικετών. Το προσεγμένο φιλικό σέρβις, με ανθρώπους έτοιμους να φροντίσουν τις ανάγκες σας, συμπληρώνει την εικόνα. Και όλα αυτά με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Διεύθυνση: Στρατηγού Καλλάρη 7



ΣΧΟΛΙΑ

Social Media